Petjades en la sorra

Llibre de visites


Moltes gràcies per la visita.

Ara pots afegir la teva petjada en la sorra de Xauxa!

Signa-hi!

Confio que tornaràs un altre dia
a conèixer les novetats de


SIGNANTS I COMENTARIS

Avís legal:

Les dades que figuren en aquesta pàgina han estat rebudes directament per correu electrònic pel mantenidor de la web.

D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (BOE núm. 298, de 14-12-1999), l’autor d’aquesta web garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (nom, cognoms i adreça de correu electrònic), només necessàries i imprescindibles per poder figurar, amb aquesta identificació o una altra, en aquest Llibre de visites i amb la finalitat única i exclusiva de la seva publicació, a excepció de l’adreça de correu electrònic, que només figurarà a petició expressa del signatari, en aquesta mateixa web.

D’acord a la mateixa llei, podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic adreçat a la bústia: xauxa@colomersdeter.cat

 

1. CARLES NAVALES TURMOS, 9-5-98. Poble: Colomers; comarca: Baix Empordà; país: Espanya.
Web: La Factoría

Comentari: Com Colomers no hi ha res.

2. GABRIEL NAVALES POLO, 9-5-98. Poble: Colomers; comarca: Baix Empordà; país: Espanya.
Comentari: Solament tinc cinc anys. Ja parlaré més endavant.

3. AGUSTÍ ARÉVALO BARRERA, 24-5-98. Ciutat: Tarragona; comarca: Tarragonès; país: Catalunya.
Comentari: Colomers, que "guay"!!!! Tornaré per acabar-la de mirar. Adéuuu!!!

4. JAN ARBONA, 24-5-98. Poble: Parròquia d’Escaldes Engordany; país: Principat d’Andorra.
Comentari: No m’ha quedat gaire temps per a visitar Colomers, però prometo tornar. No ho diguis a na Montse Camps. Una abraçada. Jan.

5. SUSANNA VILA, 29-5-98.

6. FLORA, 3-6-98. Poble: Viladasens; comarca: Gironès.
Comentari: M’ha agradat molt.

7. BEGOÑA SANTANA DE CARLOS, 12-6-98. Poble: Colomers; comarca: Baix Empordà; país: Espanya.
Comentari: Segons el meu company, Colomers té de tot, només manca una veïna tipus Aitana Sánchez Gijón per augmentar l’interès turístic.

8. ADRIANA CONSUEGRA PLANAS, 23-7-98. Poble: L’Estartit; comarca: Baix Empordà; país: Catalunya.
Comentari: He vingut!!

9. PEP RAFANELL VILA, 26-9-98. Poble: Vilassar de Mar; comarca: Maresme; país: Catalunya; estat: Espanyol.
Comentari: Visc a Vilassar, el mes que ve me n’aniré a Argentona i tinc una casa a Colomers; però si em feu escollir poble em quedo amb Colomers.

10. XAVIER LLOPIS I PRUSI, 2-11-98. Poble: St Boi de Llobregat; comarca: Baix Llobregat; país: Catalunya; estat: Espanyol.
Comentari: Tinc un gran record de Colomers: cap a l’any 1964 o 1965, amb un grup de companys escoltes, hi vaig passar dues vacances de Setmana Santa inoblidables, vaig tenir la meva primera experiència nàutica remant pel Ter damunt d’una barca que feia aigua pels quatre cantons.

11. QUIM VILAR, 27-12-98. Poble: Quart; comarca: Gironès; país: Catalunya.
Comentari: Tinc dificultats per carregar tots els applets, però és una plana molt dinàmica i atractiva. Enhorabona!

12. EUSEBI DIUMENGE, 12-4-99. Poble: Medinyà; comarca: el Gironès; país: Catalunya; estat: "Espanya".

13. JOAN BONANY COLL, 28-4-99. Poble: Colomers; comarca: Baix Empordà; país: Catalunya.
Comentari: Està molt bé aquesta pàgina, me n’heu d’ensenyar.

14. TXELL TRIAS BORIN, 10-6-99. Municipi: Girona; comarca: el Gironès; país: Catalunya.
Web:
Un trosset del meu Sàhara
Comentari: Ja he vingut NEBOT! De totes maneres, tinc dificultats per carregar la web. Però ja he vist que està molt bé. Bé, ja tornaré per veure les novetats.

15. MARC CASAS SOLER, 13-9-99. Municipi: Camallera; comarca: Alt Empordà; país: Catalunya.
Comentari: És una pàgina molt guapa, però amb l’Internet Explorer 4 no es carrega, degut a les músiques... Si no hi fossin, aniria molt més ràpida. Adéu.

16. VICTÒRIA PADRÓS BAYER, 20-9-99. Municipi: Salt; comarca:Gironès; país: Catalunya; estat: Nació sense estat.
Comentari: Si necessito fer una pàgina web ja sé a qui dirigir-me. He quedat fava girada!

17. DOLORS BARRAGÁN, 27-9-99. Municipi: El Masnou; comarca: Maresme.
Comentari: Una nouvinguda a Colomers, amb l’Eduard i les meves filles Lara i Marta, la vostra llar al Carrer Cervantes 22. Felicitats per aquestes pàgines.

18. AGNÈS PASCUAL I PLANAS, 26-5-00. Municipi: La Bisbal d’Empordà; comarca: Baix Empordà; país: Catalunya; estat: Català.
Comentari: El projecte de fi de carrera està en marxa...i, potser ajudi a fer que, algun dia, ens puguem passejar de riba a riba del Ter, romàntics i melangiosos, alçats en l’aire càlid i humit, pel pont de la presa d’un Colomers majestuós.

19. AINN O. S., 10-12-03. Comarca: Baix Empordà; país: Catalunya.
Comentari: Felicitats, tens una web tres beau bueno i m’agradaria deixar la petite essence de ce que je me suis senti viatjant pel teu país de Xauxa. No deixis de creure que les paraules i la poesia sí poden canviar el món. Un guerrero de la luz es libre para escoger lo que desea. Sus decisiones son tomadas con valor, desprendimiento y, a veces, una cierta dosis de locura (Paulo Coelho). Company, mosseguem la vida sota la lluna granada.

20. MONTSE GUDAYOL PORTABELLA, 4-2-04. Municipi: Girona; comarca: Gironès; país: Catalunya; estat: Espanya.
Comentari: Continua treballant en aquesta pàgina...., però NO ET CANSIS!!!! La meva preferida: CARPE DIEM

21. ANNA CASTELLVI, 4-2-04. Municipi: Girona; comarca: Gironès; país: Catalunya; estat: Espanya.
Comentari: Sempre he pensat que la saviesa popular, els poemes i els rodolins són la base de la intel·ligència de la societat, i aquesta plana web es pot constatar-ho. DIU VERITATS COM TEMPLES!!! Sort i endavant!

22. JOAN BOADA MASOLIVER, 8-2-04. Municipi: Girona; comarca: Gironès; país: Catalunya; estat: Espanya.
Comentari: Estàs com una cabra. De totes maneres m’ha agradat, és una web molt a l’estil de l’oda a la mandra. Abans ens quedava la revolució pendent, però ara veig que la clau està en la mandra pendent. Ho hem d’incorporar a l’ideari.

23. JOSEP Mª FRANCESCH BATLLE, 12--2-04. Municipi: Colomers; comarca: Baix Empordà; país: Catalunya; estat: Espanya.
Comentari: El més bo d’aquesta pàgina és que està molt ben mandrinada.

24. DOLORS SAURÍ I FONT, 13-2-04. Municipi: Tor; comarca: Baix Empordà.
Comentari: Els últims comentaris m’agraden, segur que els han fet gent que et coneix molt bé. Jo també penso que estàs com una cabra. Ja saps que estàs escandalitzant el personal amb la teva web i "la dansa fàl·lica"?? (que al meu parer és molt poc explícita). "deu ser que ha arribat el canvi-de-debò!" diuen... Si un psicoanalista, o en W. Allen, entra a la pàgina estàs perdut! Colomers és petit i t’atrapen ràpid... Aquest país teu de Xauxa deu ser molt lluny, però ja va bé mirar cap a la llunyania, explorar el futur i somniar. El que no sé és si la mandra ajuda gaire. Sí, "val més construir la Bellesa, encara que els bàrbars la destrueixin".

25. SANDRA CRUZ TORRES, 17-11-04. Municipi: Barcelona; comarca: Barcelonès.
Comentari: No he tingut la sort de visitar Colomers, a veure si amb aquest missatge l’alcalde em convida!!!!

26. XAVIER PAU COLL, 19-11-04. Municipi: Colomers.
Comentari: Quina ciberintelectopàgina!! Doncs jo hi poso la meva. Que les energies positives que flueixen i vaguen per aquest encara jove però cansat planeta blau deixin anar la seva essència sobre aquest estimat racó de món i la seva gent i ens obrin la ment per a seguir lluitant per tot allò que ens fa ser un xic més lliures cada dia. Salut!

27. MERITXELL CEBRIÀ CAROLÀ, 6-12-04. Municipi: Celrà; comarca: Gironès; país: Catalunya.
Comentari: Buff!! quina feinada, això és una pàgina feta amb quatre dies, oi?? hehe. He quedat "imprexionada"!! Seguiré vinguent a Xauxa.

28. LAIA LÓPEZ JULIÀ, 20-11-05. Municipi: Barcelona.
Comentari: Ei Pep!! Tot una currada la web! Jo m’apunto a anar a Xauxa!!! On dius que s’hi agafa el tren?? Aniré tornant per aquí!

29. RUT SOLÉS I GARGALLO, 23-2-06. Municipi: Santa Coloma de Gramanet; comarca: Barcelonès; país: Catalunya.
Web: Mai donis per finit...
Comentari: Fa temps que coneixia el web, que trobo interessant però un pèl caòtic. El poble el vaig conèixer de petita... la família... Però amenaço a tornar, ara que tinc cotxe i permís! Gràcies per visitar el meu, de web, ja em pensava que no podia ser ningú altre, a aquelles hores de la matinada i buscant coses del poble... Molts petons des de l'exili... colomenc!

30. JUANJO LÓPEZ VICENTE, 1-5-06. Municipi: Barcelona; comarca: Barcelonès; país: Espanya; estat: Espanya.
Comentari: Pep, molt "currada" la pàgina, però recorda "Colomers melic de l'Empordà". Colomers poble màgic, per mi és la veritable xauxa. I a les migdiades fins i tot diuen que si tens sort se’t pot aparèixer la nostra estimada i benvolguda Elsa, banyant-se en un racó del Ter, com si fos una nimfa colomenca. Amb imaginació els somnis es poden fer realitat. Visca la República!! El Senyor de Can Falques

31. EDITH SÁNCHEZ NAVÀS, 2-7-06. Municipi: Barcelona.
Comentari: Hola!!!!! sóc amiga de la Laia!!! per fiiii coneixem alguna cosa més de Colomers!!! després de tant de temps de sentir-hi parlar...a veure si ens convideu algun dia! jeje que vagi bée!!!

32. XAVIER PAU COLL, 30-11-06. Municipi: Colomers; comarca: Baix Empordà; país: Catalunya; estat: feliç.
Web: FALCIOT: Music is a soul expression, rock your life
Comentari:
Cada cop més completa, la pagineta... molt bé! El filosofar forma part de la nostra existència. Potenciem-lo. Preguntem-nos tot allò que fem i el per què... però... per què?

33. JUDIT RODERGAS I PAGÈS, 4-12-06. Municipi: Des de Madrid; estat: espanyol.
Comentari: Fa poc he descobert aquesta pàgina que m’ha trastocat del tot (de bé cap a millor). Com que em trobo en la situació de desterrament cultural i lingüístic, passejar-me per aquest espai m’ha retornat una bona dosi de serenitat espiritual i satisfacció. Jo cercava el poema: "El país de Xauxa", que diu així (aproximadament): "Xauxa és el país més gran i bonic per excel·lència, allà reina l’opulència i de pobres no n’hi han. Allà no mana ningú i tothom creu i va recte, perquè s’acata i respecta el pensar de cada u..." Podeu dir-me on puc trobar el text d’aquest poema? No en sé ni l’autor ni la data.

34. TOMÀS ESCUDER, 18-02-07. Des de la Mediterrània.
Comentari:
He vist la vostra pàgina de casualitat. I he anat poc a poc meravellant-me. No solament una delícia sinó un descobriment. Les cites... els quadres.... la música... res no podia haver estat triat millor. Pàgines com aquesta fan creure que Xauxa és possible. Com a mínim entre uns pocs ens queda la utopia! Moltes gràcies per la pàgina que visitaré regularment. Hi ha alguna manera de col·laborar amb vosaltres? Puc fer algun petit escrit, una nota... Jo visc a bord d'un veler i vaig navegant per la Mediterrània, tot i que tinc el port base a Castelló de la Plana, on torne de tant en tant. Ben cordialment.

35. LAIA LÓPEZ PADRÓS, 17-03-07.
Comentari: "Somos una ciudad de exiliados, gente ausente de si misma. Probablemente solo nos quedan dos posibilidades: recoser el tiempo, de algún modo, o marcharnos de aquí, todos." (Alessandro Baricco, CITY). Xauxa seria un bon lloc on anar.

36. ELISABET QUINTÀ TORRAMILANS, 4-11-08. Municipi: Colomers.
Comentari:
Quina Web tant xula, Pep! La Carla m'ha ensenyat la foto de la casa que està enmig de l'eixample de Barcelona i que nosaltres tenim tant vista!! M'ha fet molta gràcia veure-la! Per cert, et vull agrair que hagis afegit Can Fusteret a la teva Web, moltes gràcies! Aniré passant per Xauxa!!!

37. AINN O. S, 12-03-10.
Comentari:
Tan imposible es avivar la lumbre con nieve, como apagar el fuego del amor con palabras (William Shakespeare). Todo lo que se hace por amor, se hace más allá del bien y del mal (Friedrich Nietzsche). Los filósofos se han limitado a interpretar el mundo de distintos modos; de lo que se trata es de transformarlo (Karl Marx).

38. YUNA, 08-02-12. Municipi: Barfleur; estat: France.
Comentari: C'est à partir de toi que j'ai dit oui au monde. Belle expression.
39. Rosa Costa-Pau i Garriga, 29-07-14. Municipi: Barcelona; comarca: Barcelonès; país: Catalunya, estat: Catalunya.
Comentari: M'agrada molt tot el que apareix a xauxacolomers. Són temps i records d'infància molt feliços i bons.

Peresa (Musée Lorrain, Nancy, França), del gravador francès Jacques Callot (1592-1635)


Música de fons: Dance Me To The End Of Love (1994), de Leonard Cohen

bgsound src:"../xauxamusiques/Leonard Cohen - Dance Me To The End Of Love.mp3"


Vés a l'inici!